دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 379 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 402
برچسبها : پروژه معماری هند
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلدر هند دو آئین تاریخی وجود دارد ، بودا و هندو
بودا : توسط یک شاهزاده نپالی با افکار فلسفی خاص در 560 ق.م. پایه گذاری میشود . بودا معتقد است که برای پیشرفت بایستی پیش از آنکه مشکلات را در محیط بیرونی حل کنیم ، می بایست به حل مشکلات درون خود بپردازیم .
به همین خاطر به فضاهای خلوتی برای عبادت احتیاج داریم . این فضاهای خلوت در سالهای اولیه گسترش بودیسم که تعداد پیروان آن اندک است ، غارها میباشد ، مکانی که امکان خلوت بودائیان را فراهم میکند . اما در سالهای بعد غارها کفاف عبادت همه بودائیان را نمی دهد ، به همین خاطر احتیاج به تعداد بیشتری معبد است که این معابد را با استفاده از توده های حجیم سنگی بوجود می آورند . این توده های حجیم در واقع الگوهایی هستند از غارهای اولیه و یا به عبارتی ، در معابد بودایی تلاش شده که فضای خلوت و ساکت غار ، مجددا ً تکرار شود .
1- دوران دراویدها
2- دوره ودائی که 1500 ق م تا 800 ق م
3- دوره برهمن
4-عصر فلسفی که از 500 تا 100 ق م
5-احیاء هندوئیزم و عقیده بر پیدایش مظاهر الهی 100 ق م تا 500 میلادی
6- دوره اسلامی هند قرن 16 میلادی
7- دوره استعمار و مسیحیت.
1- دوره دراویدها : که ارواح کوه، درخت و ستاره و سگ و مار و اژدها را می پرستیدند و مار در بین این مردم مظهر ظهور و نیروی تولید می دانستند و جنبه الوهیت داشته است.
2- دوران ودائی : قدیمی ترین خدایان ودائی نیروها و عناصر موجود در طبیعت بوده مثل آسمان و خورشید و زمین و آتش و نور و باد و آب و...
ودا به معنی دانش است و از کلمه ویده مشتق شده است یعنی دانش مقدس ،دعاها و وردها و اسطوره ها همه در کتاب ودا معروف است و یکی از معروفترین کتابهای دنیا است که به زبان سانسکریت نوشته شده و با کتاب اوستا حالت خواهری دارند و به همین دلیل اسطوره ها و خدایان ایرانی با هندی فوق العاده نزدیک هستند .خدایان در هند حالت طبقاتی دارند و به سه طبقه تقسیم می شوند:
1-فرمانروا 2- جنگجو 3- مظاهر طبیعت.
فهرست مطالب
زبان هند
فرهنگ و معماری هند
هنر دره سند
آثار هنری در سند به پنچ دسته تقسیم می شود
اهمیت تمدن موهنجودارو
هند را به دوره های مختلف تقسیم می کنند
معابد بودایی
غارهای آجانتا
نفوذ هنر هخامنشی در هند در دوران آشوکا
مقایسه ستونهای دوران آشوکا و ستونهای هخامنشی
معماری برهمنیزم
معماری اسلامی هند