دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 249 KB
تعداد صفحات : 95
بازدیدها : 429
برچسبها : تحقیق برق تولید برق انرژی نوین
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلتحقیق تولید برق با استفاده از انرژی های نوین
مقدمه:
رشد و توسعه جوامع انسانی همواره موازی با تولید و مصرف انرژی بوده است. طبق آمارهای به ثبت رسیده طی 30 سال گذشته احتیاجات انرژی جهان به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. در سال 1960 مصرف انرژی جهان معادل Gtoe 3/3 بوده است. در سال 1990 این رقم به Gtoe 8/8 بالغ گردید، که دارای رشد متوسط سالانه 3/3 درصد می باشد و در مجموع 166 درصد افزایش نشان می دهد و در حال حاضر مصرف انرژی جهان Gtoe/Year 10 بوده و پیش بینی می شود این رقم در سالهای 2010 و 2020 به 12 و Gtoe/Year 14 افزایش یابد. این ارقام نشان می دهند که میزان مصرف انرژی جهان در قرن آینده بالا می باشد و بالطبع این سوال مهم مطرح می باشد که آیا منابع انرژی های فسیلی در قرنهای آینده، جوابگوی نیاز انرژی جهان برای بقا، تکامل و توسعه خواهند بود یا خیر؟
حداقل به دو دلیل عمده پاسخ این سوال منفی است و باید منابع جدید انرژی را جایگزین این منابع نمود. این دلایل عبارتند از:
1- محدودیت و در عین حال مرغوبیت انرژی های فسیلی، چرا که این سوختها از نوع انرژی شیمیایی متمرکز بوده و مسلماً کاربردهای بهتر از احتراق دارند.
2- مسایل و مشکلات زیست محیطی بطوری که امروزه حفظ سلامت اتمسفر از مهمترین پیش شرطهای توسعه اقتصادی پایدار جهانی به شمار می آید. از این رو است که دهه های آینده بعنوان سالهای تلاش مشترک جامعه انسانی برای کنترل انتشار کربن، کنترل محیط زیست و در واقع تلاش برای تداوم انسان بر روی کره زمین خواهد بود.
بنابراین استفاده از منابع جدید انرژی به جای منابع فسیلی امری الزامی است. سیستمهای جدید انرژی در آینده باید متکی به تغییرات ساختاری و بنیادی باشد که در آن منابع انرژی بدون کربن نظیر انرژی خورشیدی و بادی و زمین گرمایی و کربن خنثی مانند انرژی بیوماس مورد استفاده قرار می گیرند. بدون تردید انرژی های تجدیدپذیر با توجه به سادگی فن آوریشان در مقابل فن آوری انرژی هسته ای از یک طرف و نیز بدلیل عدم ایجاد مشکلاتی نظیر زباله های اتمی از طرف دیگر نقش مهمی در سیستمهای جدید انرژی در جهان ایفا می کنند. در هر حال باید اذعان داشت که در عمل عوامل متعددی بویژه هزینه اولیه و قیمت تمام شده بالا، عدم سرمایه گذاری کافی برای بومی نمودن و بهبود کارآیی تکنولوژیهای مربوطه، به حساب نیامدن هزینه های خارجی در معادلات اقتصادی، نبود سیاستهای حمایتی در سطح جهانی، منطقه ای و محلی، نفوذ و توسعه انرژی های نو را بسیار کند و محدود ساخته است. ولی پژوهشگران و صنعتگران همواره تلاش خود را جهت رفع این مشکلات مبذول می دارند...
عرضه جهانی سوخت های فسیلی اعم از نفت، ذغال سنگ و گاز طبیعی، و نیز چگونگی کاهش ذخایرشان به دلیل استفاده دائمی از آنها، مورد بحث قرار گرفت. سوخت های فسیلی تجدیدپذیر نیستند، به عبارت دیگر آنها را نمی توان مجددا تولید نمود. اگر ذخایر آنها به اتمام برسد، با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد.
می دانیم که هیچگونهکمبودی در خصوص تولید انرژی های تجدیدپذیر از خورشید، باد و آب وجود نداشته و حتی موادی از قبیل درختان خشک شده، شاخه درختان، کاغذهای بریده شده، محصولات باقیمانده، خاک اره و حتی کود احشام می توانند جهت تولید برق و سوخت استفاده شوند. مجموع این منابع را تراکم زیست می گویند...
فصل اول: مقدمه ای برای چرای استفاده از انرزی نوین
مقدمه
منابع انرژی
انرژی تجدیدپذیر درمقابل سوخت فسیلی
فصل دوم: انرژی خورشیدی
مقدمه
کاربردهای انرژی خورشیدی (نیروگاهی و غیرنیروگاهی)
توان خروجی
ذخیرسازی
مزایای نیروگاهای خورشیدی
کاربردهای نیروگاهای خورشیدی
سیستم هایی فتوولتاُیک
مشخصات پنل ها و ویژگی های انها
ویژگی های فتوولتایک
نیروگاهای فتوولتیک
فصل سوم : انرژی بادی
مقدمه
انواع توربین بادی
توان پتانسیل توربین
روند تحولات تکنولوژی باد
مزایای بهره برداری از انرژی بادی
انرژی بادی و توربین های بادی
اجزایی مختلف یک توربین بادی
کاربردهای انرژی بادی (نیروگاهی و غیرنیروگاهی)
تنظیم کننده ولتاژ
تنظیم کننده بار
فصل چهار: انرژی زمین گرمایی
مقدمه
انرژی زمین گرمایی انرژی حاصل از هسته زمین
سیستم های ژوترمال
الکتریسته زمین گرمایی
انواع استفاده از انرژی زمین گرمایی
مزایا و معایب
اجزایی اصلی سیستم ژوترمال
تولید برق
فصل پنجم: انرژی بیوماس
مقدمه
انرژی بیوماس
انواع نیروگاها با سوخت بیوماس
بیوگاز
نیروگاهای زباله سوز بخاری
کاربردهای انرژی بیوماس
دلایل منطقی نیروگاه بیوماس
مزایایی استفاده از بیوماس
مشخصات فنی بویلر (دیگ بخار)
توربین و ژنراتور
عملکرد نیروگاه