دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 19 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 365
برچسبها : تجارت الکترونیک شرکتهای تجاری
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمعرفی و قسمتهایی از متن مقاله تجارت الکترونیکی در شرکتهای تجاری
در سال های اخیر سیاست های اقتصادی کشور در چهارچوب برنامه های توسعه اقتصادی به سوی خصوصی سازی گام بر می دارد و واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی مستلزم آن است که افراد به تأسیس شرکت های مختلف مبادرت نمایند و با انجام فعالیت های تجاری در نظر گرفته شده باعث کاهش تصدی گری دولت در امور اقتصادی شوند این مهم بر عهده اداره ثبت شرکت ها مؤسسات غیر تجاری است تا شرکت ها با طی مراحل اداری مطابق مقررات و مواد قانونی به ثبت برسند.
شرکت از زمانی تشکیل می شود که دو یا چند نفر قصد تشکیل آن را داشته باشند بنابراین قصد و نیت ایشان ملاک تشکیل است اما از نظر مقررات و ضوابط اداری طی نمودن مراحلی چند جهت تأسیس یک شرکت یا مؤسسه ضروری است تا این شرکت بر روی کاغذ نوشته شود و در دفاتر اداره ثبت شرکت ها ثبت گردد.
ماده 20 قانون تجارت انواع شرکت های تجاری را به هفت قسم تقسیم می کند: 1- شرکت های سهامی 2- شرکت با مسئولیت محدود 3- تضامنی 4- مختلط سهامی 5- مختلط غیر سهامی 6- شرکت نسبی 7- شرکت تعاونی تولید و مصرف که ثبت این نوع شرکت ها در تهران بر عهده اداره ثبت شرکت ها و در شهرستان در اداره ثبت مرکزی است. ...
اتریس های پورت فولیو، ماتریس هایی هستند که هر کدام به نوعی وضعیت و موقعیت شرکت ها و سازمان ها و واحدهای کسب و کار را بر اساس متغیرهای استراتژیک مختلف مورد ارزیابی و سنجش قرار داده و به تناسب نتایج حاصله، راهبرد مورد نظر را توصیه می نمایند. این قبیل ماتریس ها هر یک به تناسب سعی و تلاش ابداع کنندگانشان در ارتباط با توسعه استراتژی برای سازمان خاصی طراحی شده و به دنبال نتایج موفقیت آمیزی که به بار آوردند، در قالب مدل های عمومی مورد استفاده فراگیر، قرار گرفتند. از جمله این ماتریس ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- مدل ماتریس (BCG (Boston Consulting Group
- مدل ماتریس (GE (General Electric
- مدل ماتریس (DPM (Directional Policy Matrix
آنچه در این مقاله سعی در ارائه آن داریم، پاسخ به این سوال است که آیا این قبیل ماتریس ها با توجه به شرایط، زمان و فضای خاصی که در آن طراحی شده اند، می توانند پاسخگوی نیاز برنامه های آتی و تصمیم گیری در فضای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی کشورمان باشند و به تصمیم گیری های صحیح در عرصه های مختلف (به خصوص بازار سرمایه) منجر شوند یا نه؟
برای تجارت الکترونیک تعاریف زیادی وجود دارد. بر خلاف مباحثی چون تحقیق در عملیات یا کنترل پروژه که دوران رشد و تغییر و تحول خود را طی کرده اند اینترنت و مباحث زاییده ی آن هنوز در حال تغییر هستند و بنا بر این تعاریف آنها نیز در این سیر تحولی در هر دوره از زمان دستخوش دگرگونی می شود. در بین تعاریف موجود از تجارت الکترونیک کاملترین آنها عبارت است از: خرید فروش و تبادل هرگونه کالا خدمات و یا اطلاعات از طریق شبکه های کامپیوتری از جمله اینترنت. این تعریف همانگونه که ملاحظه می کنید بسیار جامع و فراگیر است به گونه ای که مباحثی چون :e-learning ,e-medicine ، e-government و... را نیز تحت پوشش قرار می دهد. و تنها اینترنت را به عنوان ابزار معرفی نمی کند بلکه این عمل را از طریق هر گونه شبکه ی کامپیوتری ممکن می داند.
شاید کمتر کسی تصور می کرد که اختراع رایانه چنان تحولی در زندگی بشر ایجاد کند که تمام ابعاد زندگی وی را تحت تاثیر خود قرار دهد. اولین ثمره ی این انقلاب تکنولوژیکی، اینترنت پدیده ای که ایده ی شکل گیری آن از جنگ جهانی دوم شکل گرفت - بود.شبکه های اولیه (آپارنت) دارای host نبودند و تمامی کامپیوترها نقش میزبان را ایفا می کردند و در عین حال می توانستند به حافظه ی یکدیگر دسترسی یابند . با رشد اینترنت و ایجاد شبکه های پیشرفته ی امروزی، موضوع تکنولوژی اطلاعات یا IT مطرح شد و به تدریج تمام مسائل را تحت تاثیر خود قرار داد.
خرید و دانلود آنی فایل