دسته : مالی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1081 KB
تعداد صفحات : 32
بازدیدها : 319
برچسبها : تامین سرمایه شرکتهای تامین سرمایه بازار سرمایه مدیریت مالی
مبلغ : 15500 تومان
خرید این فایلاین پروژه در مورد شرکتهای تأمین سرمایه و کارکرد آنها در بازار سرمایه در 32 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان کنفرانس ارائه کلاسی درسهای مهندسی مالی، مدیریت سرمایه گذاری، تصمیم گیری در مسائل مالی و بازارها و نهادهای مالی رشته های حسابداری و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مورد استفاده قرار گیرد.
بخشهایی از متن پروژه
در دنیای امروز شرکتهای تأمین سرمایه در کشورهای توسعه یافته، مشاوران حرفه ای و متخصصین افزایش منابع مالی شرکتها و همچنین ابزاری برای جمع آوری و تبادل اطلاعات مورد نیاز مشتریان خود محسوب می شوند. این شرکتها که در موضوعاتی استراتژیک از قبیل توسعه، جذب مشارکت، انتشار و فروش سهام، ادغام، انتقال، تملک و تبدیل بنگاههای اقتصادی وارد می شوند، مهمترین نهاد مالی فعال در بازارهای بین المللی محسوب می شوند. در کشور ما نیز، در قانون بازار اوراق بهادار مصوب یکم آذر ماه 1384، شکل گیری و کارکرد شرکتهای تأمین سرمایه پیش بینی گردید.
بازارهای سرمایه نقش اقتصادی عمده ای در موفقیت خصوصی سازی دارند. بازارهای سرمایه به تحرک بخشیدن منابع قابل سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری فعال، به تسهیل جابه جایی سرمایه از بخشی به بخش دیگر و هر موسسه اقتصادی دیگر با توجه به وضعیت بازار یا عملکردشان و به ایجاد اعتماد سرمایه گذاران خصوصا سهامداران جدید در مورد فروش سهام شان کمک می کنند. ...
به شرکت های تأمین سرمایه در اقتصاد غرب بانک های سرمایه گذاری اطلاق می شود. این بانک ها، به عنوان واسطه در بازارهای اولیه و ثانویه، انتقال وجوه از تأمین کننده سرمایه به سمت متقاضیان سرمایه را با حداقل هزینه و حداکثر کارایی تسهیل می کنند. فعالیت این واسطه های مالی را می توان به دو دسته کلی تقسیم نمود:
1. ارائه خدمات و مشاوره های مالی
2. کمک به افزایش سرمایه
با توجه به روند چرخش نسبی تأمین مالی شرکتها و صنایع به سمت بازار سرمایه و به تبع آن توسعه ی حوزه کسب و کار شرکتهای تأمین سرمایه، انتظار بر این است که شرکتهای تأمین سرمایه فعال و شرکت های تأمین سرمایه جدیدی که پا به این عرصه می گذارند به تدریج سهم خدمات تخصصیشان را در کسب سود و ایجاد ارزش برای سهامدارانشان ارتقا دهند.
1. درآمد تعهد پذیره نویسی یا کارمزد تعهد پذیره نویسی
2. درآمدهای مربوط به خدمات مشاوره عرضه و پذیرش
3. درآمدهای مربوط به خدمات بازارگردانی اوراق بهادار
4. درآمدهای معامله و مبادله به حساب خود و سرمایه گذاری با سرمایه شرکت
5. مدیریت داراییها شامل مدیریت صندوقها
6. سایر درآمدها
فهرست مطالب پروژه
مقدمه
تعریف شرکت های تأمین سرمایه
تعریف شرکت های تامین سرمایه بر اساس قانون بازار اوراق بهادار ایران
وظایف بانکهای سرمایه گذاری
وظایف شرکتهای تامین سرمایه
ضرورت شکل گیری شرکتهای تأمین سرمایه
نظارت بر شرکت های تأمین سرمایه
ماهیت شرکت های تأمین سرمایه و تضاد منافع
نقش شرکت های تأمین سرمایه در کاهش تضاد منافع
نقش شرکت های سرمایه در افزایش تضاد منافع
درآمدهای شرکتهای تأمین سرمایه
ریسک های شرکت های تامین سرمایه از دیدگاه اس اند پی
نتیجه گیری
خرید و دانلود آنی فایل