پروژه مالی حسابداری مالیات بر ارزش افزوده

پروژه مالی حسابداری مالیات بر ارزش افزوده پروژه مالی حسابداری مالیات بر ارزش افزوده

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 256 KB

تعداد صفحات : 90

بازدیدها : 351

برچسبها : مالیات بر ارزش افزوده پروژه حسابداری

مبلغ : 8800 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه مالی رشته حسابداری، پایان نامه مالیات بر ارزش افزوده

پروژه مالی رشته حسابداری مالیات بر ارزش افزوده

هدف از تهیه این پروژه معرفی مالیات بر ارزش افزوده به عنوان یکی از روش های جدید تعیین مالیات و توضیحات درباره مفاهیم و اهداف تعیین مالیات براساس ارزش افزوده و همچنین تبعات متفاوت اقتصادی حاصل از اجرای مالیات بر ارزش افزوده می باشد. همچنین در این پروژه سعی شده است که مزایا و معایبی که این نوع مالیات به دنبال دارد بیان گردد، همچنین در مورد معافیتهای مالیاتی و معافیتهای مربوط به این نوع مالیات توضیح داده شده است. قوانینی که در این مورد وضع شده و انواع مالیات بر ارزش افزوده و نحوه محاسبه هر کدام با استفاده از فرمول ها و درصدهای مربوط به آن از دیگر مطالب ارائه شده می باشد و با استفاده از جداول مختلف فرآیند ارزش افزوده طی مراحل مختلف تولید و میزان مالیات بر ارزش افزوده در بین کشورهای مختلف تبیین شده علاوه بر این درباره ترکیب درآمدهای دولت و درآمدهای مالیاتی و اثر درآمدی مالیات بر ارزش افزوده در ایران و عملکرد مالیات بر ارزش افزوده در بین کشورهای مختلف و موارد معافیتها در برخی کشورها و بررسی تطبیقی شاخص های اقتصادی کشورها توضیح داده شده است. درآخر نیز به نقش حسابداری در اجرای مالیات بر ارزش افزوده و معرفی یک سیستم ساده حسابداری مالیات بر ارزش افزوده و نحوه ثبتهای حسابداری آن اشاره شده است. بطور کلی با استفاده از فرمول ها، جداول، نمودارها و سایر توضیحات درباره مطالب و مفاهیم مختلف به تشریح مالیات بر ارزش افزوده و چگونگی حسابداری آن پرداخته شده است.

پیشگفتار:

این تحقیق درباره مالیات بر ارزش افزوده می باشد که به عنوان مطالب روز در محافل اقتصادی مطرح می باشد.

در این پایان نامه کلیه مطالب مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در قالب توضیحات، مثال های مختلف، جداول و سایر موضوعات به تفصیل مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند.

در فصل اول تاریخچه و کلیات مالیات و در فصل دوم تعریف ها و مفاهیم تئوری مطرح می شود.

در فصل سوم قوانین حاکم بر مالیات بر ارزش افزوده مطرح میشود و مواد و تبصره های قانونی آن مورد بررسی قرار می گیرد.

، فصل چهارم به بحث درباره مفاهیم و مبانی نظری اهداف، خصوصیات، مزایا و معایب، تبعات اقتصادی حاصل از اجرای مالیات بر ارزش افزوده، موانع اجرایی، ویژگی ها و نحوه محاسبه مالیات ارزش افزوده می پردازد.

فصل پنجم به درآمدهای مالیاتی که شامل ترکیب درآمدهای دولت و درآمدهای مالیاتی و ضرورت اصلاح نظام مالیاتی در ایران و اثر درآمدی مالیات بر ارزش افزوده و آثار اقتصادی مالیات بر ارزش افزوده در ایران اختصاص می یابد.

در فصل ششم مالیات بر ارزش افزوده در کشورهای مختلف بررسی می شود، سپس در فصل هفتم نقش حسابداری در مالیات بر ارزش افزوده و در فصل هشتم نحوه ثبت حسابداری آن در دفاتر مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

تاریخچه مالیات

تاریخ شکل گیری مالیات را می توان هم پای تشکیل نخستین جوامع بشری دانست. انسان ها برای تامین معاش بسامان تر و حفاظت در برابر خطرات بلایای طبیعی و حیوانات درنده زندگی فردی را ترک کردند و در قالب اجتماعات مختلف با امیدی افزونتر به آینده، تشکل یافتند. طبیعی است که در این زندگی جمعی پاره ای از نیازهای فردی می بایست از طریق اجتماع ارضا گردد. در این راستا گروهی از افراد، توانایی های جسمی یا ذهنی خویش را در اختیار اجتماع قرار می دادند تا چنین حوایجی بی پاسخ نماند. طبیعی است در این صورت جامعه می بایست به نحوی هزینه ی خدمات این گروه را بپردازد. بعدها با تکامل اجتماعات و افزایش نیازهای جمعی دریافت مالیات به صورت نقدی و جنسی رواج یافت. هر چه دولتها توسعه یافتند و تنوع و کیفیت خدمات عمومی گسترده تر گردید، مالیات ها پر اهمیت تر شدند. علی الاصول دولتها بمنظور ارضا نیازهای عمومی و تحقق سیاست های کلی هر جامعه در حوزه های گوناگون و نیل به اهداف پیش بینی شده در چشم انداز توسعه کشور نیازمند منابع تامین اعتبار هستند. مالیات یکی از منابع مهم تامین هزینه های دولت به شمار می رود. اهمیت مالیات تا بدانجاست که عموماً منابع تامین هزینه های دولت را به مالیاتی و غیر مالیاتی تقسیم می کنند.

...

آیا مالیات بر ارزش افزوده اثر تورمی دارد؟

اجرای مالیات بر ارزش افزوده به دستور رییس جمهور به تعویق افتاد. اخذ مالیات بر ارزش افزوده از جمله سیاست هایی است که دولت ها با هدف کاهش نابرابری های درآمدی اتخاذ می کنند. در این مالیات هر کس که بیشتر مصرف می کند، مالیات بیشتری خواهد پرداخت. سیاست گذاری معافیت ها در این مالیات هم معمولا به گونه ای است که همین هدف را پشتیبانی می کند.

مثلا کالاها و خدماتی که مورد نیاز طبقات پایین درآمدی هستند (نظیر مواد غذایی و خدمات درمانی و آموزشی) مشمول معافیت شده و کالاها یا خدماتی که بیشتر مورد استفاده طبقات با درآمد بالا هستند، (نظیر جواهرات، گردشگری، مواد غذایی آماده و کالاهای لوکس) مشمول مالیات می شوند. با این نگاه اخذ مالیات بر ارزش افزوده سیاستی درست و اصولی است. قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال 85 به تصویب مجلس رسید و سال گذشته تصمیم گرفته شد که ابتدای مهرماه سال 87 اجرای این طرح آغاز شود. در لایحه پیشنهادی دولت قبل، نرخ این مالیات 7 درصد پیشنهاد شده بود، اما به درخواست احمدی نژاد، مجلس هفتم این نرخ را به 3 درصد کاهش داد که کمترین نرخ ارزش افزوده در تمام دنیا است. در تمام ماه های قبل از اجرا، شیوه برخورد نشان می داد که به تبعات گسترده اجرای این طرح واقف نیست. برنامه ریزی های اولیه و نحوه اطلاع رسانی به قدری ضعیف بود که برخی گروه های فشار و لابی های اقتصادی توانستند به مردم بقبولانند که این مالیات سیاستی بر ضد طبقات کم درآمد و ناعادلانه است. می شد حدس زد که این دولت آن هم در ماه های قبل از انتخابات توان ایستادگی بر سیاست درست خود را نداشته و به فشارها تن خواهد داد.

اصلی ترین پیامد ادعا شده برای اجرای این طرح افزایش سطح عمومی قیمت ها است. موافقان این ادعا استدلال می کنند که اضافه کردن مالیات به قیمت نهاده های تولید منجر به افزایش قیمت تمام شده کالاها و خدمات می شود. این استدلال غلط نیست، اما نکاتی وجود دارد که از اعتبار و روایی مطلق این ادعا می کاهد

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید