دسته : -سمینار
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 2279 KB
تعداد صفحات : 76
بازدیدها : 203
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلسمینار نساجی بررسی روشهای تولید پارچه های فضادار در منسوجات فنی
چکیده
پارچه های فضادار شکلی از ساختارهای فنی هستند که در چند سال گذشته مورد توجه قرار گرفته اند این پارچه ها قبلا در سطوح مختلف کاربرد داشته اند و در حال حاضر محاسن ویژه ای برای کاربردهای فنی دارند این پارچه ها نسبت به دیگر منسوجات بواسطه ساختار سه بعدی،خواص مختلفی داشته و به سبب این خواص از این ساختارها در کاربردهای ویژه و گوناگونی نیز استفاده می شود. با روش های عادی موجود این امر امکان پذیر نیست و دورخیز جدید و روش های جدید کمک می کند تا این اهداف عملی گردد.
پارچه های فضادار شکلی از محصولات فنی هستند. بواسطه امکا ن تولید این نوع ساختارهاکه مناسب جهت تحمل نیروها هستند در تقویت کامپوزیتها استفاده میشوند. در این پارچه ها نخ های فیلامنتی یا مونوفیلامنتی دقیقا در معرض نیروهای کششی هستند. نتایج این ساختار در یک کامپوزیت سبک وزن این است که اجزاء (نخها، فیلانتها یا مونوفیلانت ها) تحت بار میانی در محورهای طولی است و مواد در این ترکیب بی فایده نیستند. از این رو کاربرد پارچه های فضادار در کاربردهای بتونی در چند سال اخیر جالب توجه بوده است. با وجود همه محاسن پارچه های فضادار، بررسی های زیادی برای توصیف این پارچه ها و تعیین خواص آنها صورت نگرفته است و روشهای آزمایش بویژه در منسوجات مرسوم، مناسب پارچه های فضادار بدلیل ساختار سه بعدی آنها نیست. اگر چه تعیین نسبت خواص برای پیش بینی رفتار منسوجات در مواد کامپوزیت و برای تعیین سطوح اهداف نهایی این منسوجات بسیار مهم است. رفتار فشردگی این پا رچه ها یکی از خواص اصلی آنان است که مقاومت خوبی را از خود نشان می دهند و این بواسطه نخهای فضادار در ساختار سه بعدی آنان می باشد این پارچه ها از گذشته بواسطه مقاومت فشردگی خوبشان در کاربردهای زیادی استفاده می شدند.
پیشگفتار
در چند سال گذشته منسوجات فنی از منسوجات صنعتی سریعترین رشد را داشته اند بواسطه خواص ویژه منسوجات فنی، آنان می توانند در سطوح کاربردی ویژه ای استفاده شوند. همچون: حمل و نقل، پالایش، تقویت و استحکام، ایزولاسیون، حفاظت و نگه داری و غیره. بعد از این بررسی ها در چند سال گذشته، نکات مهمی درباره این منسوجات کسب شده است.
از یک نقطه نظر کلی انواع فرآیند های تولید منسوجات، مناسب جهت تولید منسوجات فنی هستند اما طرز رفتار منسوجات فنی بیشتر با خواصی همچون رفتار مکانیکی و غیره همراه می باشد و خواص آنها ظاهری نیست. مراحل دید و طراحی برای این نوع منسوجات مهم هستند.
روشهای توسعه جدید همچون بافندگی تاری – پودی سه بعدی، حلقوی تاری، سیستم پودگذاری، تولید پارچه چند محوری چند لا، بافندگی تاری دو شانه سوزن با سیستم پودگذاری، اولتراسونیک جوشی برای پارچه های لوله ای شکل، قیطان بافی سه بعدی، بعضی از تکنولوژی های ویژه ای هستند که تولید منسوجات فنی را بهبود می بخشند.
تمامی تکنولوژی های تولیدات نساجی بخوبی می توانند محاسن مختلفی برای منسوجات متداول ارائه نمایند. اما تکنولوژی حلقوی تاری سیمای بزرگتری از محاسن را برای منسوجات فنی ترسیم می کند. با توجه به خواسته های نهایی و کاربرد آن، پارچه های حلقوی تاری برای مصارف گوناگون می توانند تولید شوند که شامل ساختارهایی چون: بسته، باز، الاستیک، با ثبات ابعادی، سه بعدی و لوله ای شکل است. یکی از امکانات تکنولوژی حلقوی تاری تولید پارچه های فضادار است پارچه های فضادار حلقوی تاری، ساخ تارهای با بافندگی حلقوی تاری هستند که ساختاری سه بعدی دارند و خواص ویژه ای را نمایش می دهند آنها را روی ماشینهای راشل با دو شانه سوزن می توان تولید نمود، با دو سطحی که هریک از آنها بوسیله تثبیت نخهای خاب اتصال می یابند . این پارچه ها برای کاربردهای خاص طراحی شده اند و میتوانند شامل مواد مختلف و گوناگونی، وابسته به سطح کاربردی مورد نظر باشند. از محاسن این نوع پارچه ها شامل تولید ساختارهای سه بعدی، تولید یک مرحله ای آنان، تهویه، انتقال رطوبت بواسطه بخش مابین دو لایه، تولید ساختار با یک نیروی مناسب، فراهم شدن طیف گسترده ای از سطوح کاربرد است. بواسطه این محاسن خوب، پارچه های فضادار در مدت زمان کوتاهی توانستند جایگاه مناسبی در بازارها بدست آورند و جایگزین ساختارهای چند لایه در ورزشها، پوشاک ایمنی و محافظتی، بعنوان ساختمان اصلی برای کامپوزیتها و برای فیلترها و در زمینه های پزشکی باشند.
خرید و دانلود آنی فایل