طرح کارآفرینی دستگاه ها و تجهیزات حفاری و اکتشاف

طرح کارآفرینی دستگاه ها و تجهیزات حفاری و اکتشاف طرح کارآفرینی دستگاه ها و تجهیزات حفاری و اکتشاف

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 471 KB

تعداد صفحات : 33

بازدیدها : 188

برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی حفاری اکتشاف

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود طرح توجیهی و پروژه کارآفرینی خرید دستگاه ها و تجهیزات حفاری و اکتشاف

پروژه کارآفرینی خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز جهت حفاری و اکتشاف در 33 صفحه ورد قابل ویرایش

مقدمه :

تاریخچه حفر گمانه بسیار قدیمی است و پیشینیان برای جستجوی آب در دشتها و دره ها به حفر گمانه می پرداخته اند و چون تلمبه اختراع نشده بود، در اغلب موارد آب از چاه (گمانه) به صورت آرتزین خارج شده و یا چهارپایان کار آبکشی را انجام می دادند. تا آنجا که تاریخ نشان می دهد قدیمی ترین گمانه ها در چین حفر شده و سیستم حفاری ضربه ای که امروزه در حفر گمانه مورد استفاده قرار می گیرد، همان طریقه قدیمی است که در چین متداول بوده است. برای حفر گمانه به اعماق مختلف، اقطار و در سنگهای گوناگون، وسایل و تجهیزات و ماشین آلات حفاری در انواع و استانداردهای مختف با تکنولوژیهای گوناگون متداول است.

از آغاز آفرینش، انسان همواره از مواد پوسته زمین در جهت رفع نیازمندی های زندگی و دسترسی به رفاه بیشتر استفاده کرده است. سنگها و کانیهای غیر فلزی اولین موادی هستند که انسان اولیه آنها را به کار برده است. آثار بدست آمده از کاوشهای باستان شناسی حاکی از آن است که انسانهای اولیه از فلینت ، چرت و دیگر سنگهای سخت برای ساختن اسلحه و کندن غارها استفاده نموده اند و همچنین خاک رس و سنگ را برای ساختن ظروف گلی و اهرام شگفت انگیز مورد استفاده قرار داده اند.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز جهت حفاری و اکتشاف

دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز جهت حفاری و اکتشاف می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی، اشتغالزایی، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 95 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

انواع روشها و تکنیکهای حفاری

حفاری شوئیدنی (Wash boring)

این حفاری برای بدست آوردن نمونه های خاک، حفاری اکتشافی برای بررسیهای اولیه ، حفر گمانه برای برخی آزمونهای برجا از جمله آزمایش SPT بکار می رود.

روش حفاری :

بالا و پایین رفتن سر مته باعث سست شدن مواد زیر لوله تزریق آب می شود. آب با فشار زیاد از سوراخ سر مته خارج و خرده ها را به خارج هدایت می کند.

مزایا :

نیاز به کارگری با مهارت کم دارد. در همه نقاطی که برای وسایل سبک قابل دسترس باشند، قابل اجرا است.

محدودیتها :

اجرای عملیات ، مخصوصا در عمق بیش از 10 متر کند است. نفوذ در خاک مقاوم مشکل و در سنگ غیر ممکن است. خارج کردن گراول از لوله جدار مشکل است و منجر به کاهش کیفیت نمونه ها می شود. گرفتن نمونه دست نخورده مشکل است.

مته دورانی (Ratary drill)

این روش هم نمونه های خاک و سنگ را بدست می دهد و هم نمونه هایی برای انواع آزمایشهای برجا ایجاد می کند. این روش در حفر گمانه های غیر قائم برای زهکشی افقی یا ایجاد مهار کاربرد دارد.

روش حفاری :

پیشروی توسط سر مته برنده که در انتهای لوله حفاری قرار دارد و تحت فشار هیدرولیکی است، انجام می شود. دیواره چاه را معمولا گل نگاه می دارد.

مزایا :

روشی نسبتا سریع است و می تواند در همه نوع مواد نفوذ کند. برای همه نوع نمونه گیری مناسب است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید