دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 32 KB
تعداد صفحات : 33
بازدیدها : 371
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلگزارش کاراموزی مشاوره شغلی در 33 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مشاوره شغلی 1
تاریخچه مشاوره شغلی 1
اهمیت مشاوره شغلی 3
فرآیند مشاوره شغلی 4
زمان اقدام به مشاوره شغلی 5
علت معرفی مشاغل را توضیح دهید؟ 6
چه ضرورتی وجود دارد كه راهنمایی شغلی صورت گیرد؟ 8
رغبت و استعداد در انتخاب شغل 9
پرسش های دانش آموزان در آشنایی با شغل 10
روش های گروه راهنمایی و مشاوره شغلی و حرفه ای در مدارس 11
مهارت مشاوره ای 12
مشاغل مربوط 14
مهارت 15
بذر اشتغال 16
عوامل موثر در كار كردن 18
هماهنگی تواناییهای فردی با ویژگیهای كار 19
عوامل انگیزشی در كار كردن 19
ماهیت كار به عنوان یك عامل موثر 20
شرایط محیطی به عنوان عامل موثر در كار كردن 20
گروههای كاری به عنوان عامل موثر در كار كردن 21
بازده كار به عنوان عامل موثر در كار كردن 21
زمینه های روانشناسی سازمانی 22
روشهای پژوهش در روانشناسی سازمانی 24
توسعه و مشاوره شغلی 25
روابط بین انتخاب با تریج وانتظارات شغلی 28
تعریف عملی انتخاب شغل 29
كلام آخر 33
تاریخچه مشاوره شغلی
در گذشته انتخاب مشاغل توسط افراد بسیار متفاوتتر از شرایط کنونی بوده است. جوانان خانواده معمولا مشاغل و حرفه خود را به صورت موروثی از پدران خود دریافت میکردند و در نتیجه مشاوره شغلی چندان مفهوم و اهمیتی برای آنان نداشت. اما با شروع پیچیدهتر شدن جوامع ، گسترش یافتن حرفهها و مشاغل متعدد ، تخصصیتر شدن حرفهها و احساس نیاز به همخوانی بین توانایی فرد و نوع حرفه ، نیاز مراکز صنعتی و ... به افراد ماهر ، افزایش بیرویه جمعیت جوان کشورها و افزایش دانش آموزان و ... زمینه و احساس نیاز بوجود فرآیندی با عنوان راهنمایی شغلی را فراهم ساخت.
بطور کلی آغاز کلی فرآیند مشاوره با کارهای فرانک پارسونز در سالهای 1907 تا 1908 که او را پدر راهنمایی شغلی و حرفهای می دانند در شهر بستون آمریکا بود. البته قبل از پارسونز نیز فعالیتهای پراکندهای در زمینه راهنمایی شغلی و سایر مشاورهها بطور غیر رسمی و بخصوص در مدارس انجام میگرفت. پارسونز یک مرکز راهنمایی حرفهای تأسیس کرد. به دنبال آن اولین مجله حرفهای یعنی بولتن حرفهای در سال 1915 میلادی انتشار یافت. در سال 1917 میلادی شرکت فعالانه آمریکا در جنگ جهانی اول ایجاب نمود که آن کشور افراد متخصص را در زمینههای گوناگون تربیت و به میدانهای جنگ روانه کند. در آن زمان بالا بودن هوش به عنوان اولین ویژگی برای انتخاب افراد مورد نظر بکار گرفته شد.
در ایران شروع به کار مشاوره به صورت مقدماتی به سالهای 1337 تا 1350 بر میگردد که رفته رفته به صورت متکاملتری در آمده است. تربیت مشاوران و اعزام آنان به مدارس راهنمایی تحصیلی ، تهیه بروشورهای شغلی و استفاده از فعالیتهای مختلف جهت آشنا سازی دانش آموزان به ویژگیهای خود و مشاغل ، از جمله کارهای انجام گرفته در این زمینه بوده است. علاوه بر اینکه بر اساس اهداف مشاوره شغلی بازپروریهای شغلی و دورههای ضمن خدمت برای مشاغل مختلف بوجود آمد، که طی آنها تلاش میشد کارآیی و توانایی افراد مشغول در حرفههای مختلف را بالا ببرند.
خرید و دانلود آنی فایل