پروژه مکانیک حرارت و سیالات بررسی اصول هاورکرافت

پروژه مکانیک حرارت و سیالات بررسی اصول هاورکرافت پروژه مکانیک حرارت و سیالات بررسی اصول هاورکرافت

دسته : مکانیک

فرمت فایل : word

حجم فایل : 7094 KB

تعداد صفحات : 80

بازدیدها : 331

برچسبها : هاورکرافت اصول هاورکرافت پروژه مکانیک

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه کارشناسی ناپیوسته (مکانیک حرارت و سیالات) بررسی اصول هاورکرافت

پروژه ی کارشناسی ناپیوسته (مکانیک حرارت و سیالات) بررسی اصول هاورکرافت

مقدمه:

هاورکرافت جزء ماشینهای نقلیه کلاس بالایی می باشد که بر روی هر سطحی اعم از خشکی، آب، یخ، چمن و هر چیز دیگری که بتوان هوا را به تله انداخت حرکت می کند. علت نیاز به این وسیله آنست که تنها وسیله ای می باشد که قابلیت حرکت در شرایط مختلف را دارد و مثلا می توان در نواحی کم عمق که امکان حرکت برای سایر شناورها مقدور نیست با هاورکرافت به گشت زنی پرداخت.

هاورکرافت با هوا-ناو که بر روی بالشتکی از هوای فشرده حرکت می کند. که هوا توسط یک فن یا کمپرسور به داخل بالشتک پمپ می شود.

از مهمترین مزایای هاورکرافت می توان به سرعت زیاد، نداشتن محدودیت در نواحی کم عمق، توان حرکت در خشکی، توان پنهان شدن در خشکی در عملیاتهای نظامی و... اشاره کرد.

مهمترین علت آنکه این وسیله هنوز به طور گسترده در ناوگان حمل و نقل وارد نشده است آنست که هزینه ی تعمیر و نگهداری آن بسیار زیاد می باشد و پس عواملی مثل صدای زیاد، تاثیر شرایط جوی در سرعت و شعاع آن در رده های بعدی قرار دارند.

در این پروژه سعی شده تا اصول کلی مربوط به هاورکرافت و اجزای آن مورد بررسی قرار گیرد.

حرکت دهنده اولیه (موتور) هاورکرافت

انواع موتور در هاورکرافت از موتور پیستونی اتومبیل در مدلهای CC1-5 و موتور دیزل در مدل D2 تا موتورهای پیستونی هواپیما در مدلهای SR.N1 و VA2 و نیز از توربین های گازی هواپیما در SR.N2-6 و VA3 مورد استفاده قرار گرفته است. موتورهای اتومبیل توسعه یافته تا 200 اسب بخار در CC5 مطابقت با هاورکرافت دارند ولی هیچ کدام منحصراً برای هاورکرافت طراحی نشده اند. این امر به دلیل آن است که کلیه سازندگان برای طراحی یک موتور جدید و توسعه آن با توجه به بازار محدود هاورکرافت، اقدام نکرده اند.

در بین انتخاب مهندس هاورکرافت از چند موتور محدود، عواملی مثل وزن موتور، وسایل اولیه و تعمیر و نگهداری و مصرف سوخت ویژه نیز در طراحی بهینه و انتخاب موتور مناسب و نیز اقتصاد هاورکرافت نقش دارند.

وزن موتور و مصرف سوخت ویژه:

از آنجاییکه برای تأمین هوای بالشتک هاورکرافت، توان مورد نیاز می باشد و این توان همانطور که در فصل 2 بیان شد با نسبت وزن اولیه به توان تغییر می کند، پس ضروری است که نسبت (بار و مسافر) به (کل وزن) ماکزیمم باشد یعنی وزن سازه، وزن موتور و مصرف سوخت ویژه پایین ترین حد را داشته باشد.

فهرست پروژه

مقدمه

مروری بر تحقیقات گذشته

فصل1. GEM

فصل2. عملکرد بالشتک هوا

فصل3. آیرودینامیک داخلی- معبراها - فن ها و کمپرسورها

فصل4. درگ

فصل5. پیشرانش

فصل6. موتور (حرکت دهنده ی اولیه)

فصل7. معیارهای عملکردی

فصل8. کنترل و پایداری

فصل9. دامن

نتیجه گیری

مراجع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید