مقاله مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی

مقاله مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی مقاله مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 312 KB

تعداد صفحات : 38

بازدیدها : 230

برچسبها : مدلهای سازمانی ساختار سازمانی فرهنگ سازمانی کنترل سازمانی پیکربندی سازمانی

مبلغ : 160000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله مدیریت با عنوان مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی ساختار، فرهنگ، رهبری، کنترل و استراتژی تغییر

معرفی مقاله اختصاصی و بسیار عالی برای دروس مدیریت با عنوان مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی ساختار، فرهنگ، رهبری، کنترل و استراتژی تغییر (مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی)

خلاصه:

تحقیقات در مورد ساختار سازمانی، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی مدیریت تغییر نشان داده است که پیکربندی ها یا مدل های معمول آن ها را می توان بر اساس دو معیار یکسان تقسیم کرد: توزیع قدرت و بعد سازمانی غالب. از یک سو مدل هایی از ساختار، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی مدیریت تغییر وجود دارد که مبتنی بر توزیع نابرابر یا اقتدارگرایانه قدرت در سازمان ها است، در حالی که از سوی دیگر مدل هایی وجود دارند که مبتنی بر دموکراسی، برابری یا توزیع قدرت هستند. همچنین از یک سو مدل هایی از ساختار، فرهنگ، کنترل، رهبری و تغییر استراتژی وجود دارد که مبتنی بر ساختار کاری و وظایف است، در حالی که از سوی دیگر مدل هایی از این مؤلفه های سازمانی وجود دارد که بر اساس ساختار اجتماعی، افراد و روابط آنها است. هماهنگ سازی پیکربندی های متداول ساختار سازمانی، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی تغییر به دلیل هماهنگی معیارهای تمایز رخ می دهد. بر اساس این هماهنگی، چهار مدل سازمانی به عنوان پیکربندی های معمول ساختار، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی تغییر شناسایی شده اند: مدل های خودکامه، بوروکراتیک، نوآورانه و وظیفه ای. هر یک از این مدل ها در شرایط محیطی متفاوتی موثر هستند.

کلید واژه ها: مدل سازمانی، فرهنگ سازمانی، ساختار سازمانی، رهبری، کنترل سازمانی، استراتژی تغییر

مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی ساختار، فرهنگ، رهبری، کنترل، و استراتژی تغییر

تطابق پیکربندی ها از همبستگی دو معیاری که بر اساس آن پیکربندی ساختار، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی تغییر متمایز می شود، پدیدار می شود. از تطابق پیکربندی های ساختار سازمانی، فرهنگ، کنترل، رهبری و استراتژی تغییر، چهار پیکربندی سازمان یا چهار مدل سازمانی به دست می آید (شکل 7 موجود در مقاله را ببینید). مشخصه اصلی این مدل ها این است که پیکربندی های سازگار درونی اجزای سازمانی را نشان می دهند که با شرایط محیطی مختلف سازگار هستند. بنابراین، مدل های سازمانی از بدیهیات اصلی سازمانی بیرون می آیند: ثبات، سازگاری، باز بودن، عدم اطمینان (اقتضایی بودن) و پیکربندی.

مدل اقتدارگرای سازمان یک مدل ساده از فرهنگ قدرت مدار، رهبری اقتدارگرای مردم محور، کنترل از طریق نظارت مستقیم و مدیریت تغییر بر اساس استراتژی اجباری است. مدل بوروکراتیک سازمان یک پیکربندی از ساختار بوروکراتیک، فرهنگ نقش محور، رهبری اقتدارگرای وظیفه محور، استانداردسازی فرآیند و استراتژی عقلانی-تجربی در مدیریت تغییر است. مدل وظیفه ای سازمان یک پیکربندی از ساختار حرفه ای، فرهنگ وظیفه مدار، رهبری دموکراتیک وظیفه محور، استانداردسازی دانش و استراتژی تغییر بازآموزی-هنجاری است. مدل نوآورانه سازمان ترکیبی از آدهوکراسی، فرهنگ مردم مدار، رهبری دموکراتیک مردم محور، ارتباطات بین فردی مستقیم و استراتژی مدیریت تغییر خلاقانه است.

هر یک از این مدل های سازمانی در ساختار، فرهنگ، رهبری، کنترل و استراتژی تغییر داخلی سازگار و هماهنگ است برای رسیدن به ثبات تلاش می کنند. در نهایت، هر یک از مدل های توصیف شده سازمانی در شرایط خارجی و داخلی خاص مؤثر هستند.

فهرست مطالب مقاله

خلاصه

مقدمه

شکل 1. مدل اجزای سازمانی

انواع فرهنگ سازمانی

شکل 2. انواع فرهنگ سازمانی

مدل های ساختار سازمانی

شکل 3. مدل های ساختار سازمانی

سبک های رهبری

شکل 4. سبک های رهبری

روش های کنترل سازمانی

شکل 5. مکانیسم های کنترل سازمانی

استراتژی تغییر سازمانی

شکل 6. استراتژی های تغییر سازمانی

معیارهای تمایز مدل های سازمانی

جدول 1. همخوانی اولین معیار برای تمایز پیکربندی اجزای سازمانی، توزیع قدرت

جدول 2. همخوانی معیار دوم برای تمایز پیکربندی اجزای سازمانی، بعد سازمانی

مدل های سازمانی به عنوان پیکربندی ساختار، فرهنگ، رهبری، کنترل، و استراتژی تغییر

شکل 7. مدل های سازمانی

ادامه مدل های سازمانی

شکل 8. اقتضائات درونی و بیرونی چهار مدل سازمانی

نتیجه گیری

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید