مقاله هماهنگی در زنجیره تأمین با قرارداد تاخیر در پرداخت دو سطحی (تقاضای وابسته به مدت تأخیر)

مقاله هماهنگی در زنجیره تأمین با قرارداد تاخیر در پرداخت دو سطحی (تقاضای وابسته به مدت تأخیر) مقاله هماهنگی در زنجیره تأمین با قرارداد تاخیر در پرداخت دو سطحی (تقاضای وابسته به مدت تأخیر)

دسته : صنایع و صنایع غذایی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1794 KB

تعداد صفحات : 24

بازدیدها : 415

برچسبها : ترجمه مقاله هماهنگی زجیره تامین قرارداد تاخیر در پرداخت

مبلغ : 25000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله ترجمه شده با متن اصلی هماهنگی در زنجیره تأمین با به کارگیری قرارداد تأخیر در پرداخت دو سطحی: مطالعه درباره تقاضای وابسته به مدت تأخیر

هماهنگی در زنجیره تأمین با به کارگیری قرارداد تأخیر در پرداخت دو سطحی: مطالعه درباره تقاضای وابسته به مدت تأخیر

A two-level delay in payments contract for supply chain coordination: The case of credit-dependent demand

مقدمه:

یکی از وظایف چالش برانگیز در تصمیمات مربوط به هماهنگی در زنجیره تامین این است که تمامی اعضای زنجیره تامین از سود مشارکت بهره مند شوند. تحقیقات گذشته مکانیزم های مختلفی برای هماهنگی ذکر کرده اند که باعث تحریک شرکت ها برای همکاری می شود، روش های مشهوری مانند قرارداد تاخیر در پرداخت (trade-credit)، بازخرید (buy back contract)، قراردادهای تسهیم درآمد (revenue sharing contacts) و تخفیف (quantity discount). در قرارداد تاخیر در پرداخت، فروشنده به مشتریان خود اجازه می دهد که پرداخت خود را تا زمانی مشخص به تعویق بیاندازند. در مطالعات بسیاری، قرارداد تاخیر در پرداخت زیر مجموعه ای از بدهی های کوتاه مدت به حساب می آید.

با توجه به تحقیقات مختلف، استفاده از قرارداد تاخیر در پرداخت، اثرات زیر را به دنبال دارد:

در نگاه اول باعث ایجاد سرمایه گذاری کوتاه مدت برای مشتری و ایجاد نقدینگی در خرید مشتریان می شود. ثانیا می تواند نقدینگی اضافه ایجاد کند تا بتوان در جای دیگری هم سرمایه گذاری کرد و سود بیشتری به دست آورد. قرارداد تاخیر در پرداخت می تواند بر سفارش مشتری تاثیر بگذارند. از سوی دیگر می تواند باعث تبلیغ تولیدات تامین کنندگان شود و به جذب مشتریان کمک کند. همچنین می تواند منافع بیشتری برای اعضای زنجیره تامین فراهم آورد. همچنین این روش، مشتری را نیز تحریک می کند که تقاضای خود را افزایش دهد. شوارتز (1974) می گوید: به دلیل ارزش زمانی پول، قرارداد تاخیر در پرداخت به طور موثر باعث کاهش هزینه خرید می شود که این امر باعث افزایش حجم خرید نیز می شود. تامین کننده با پیشنهاد قرارداد تاخیر در پرداخت به خرده فروش می کوشد تا دو متغیر تصمیم را بهینه کند:

1- مقدار سفارش مشتری

2- طول مدت اعتبار برای مشتریان

نتیجه گیری مقاله:

مدل پیشنهادی تحت سه ساختار غیرمتمرکز، متمرکز و هماهنگ بررسی شد. در این مقاله از قرارداد تاخیر در پرداخت برای هماهنگی استفاده شده است. مهم ترین نوآوری این مقاله، ارائه مدل هماهنگ برای کاهش هزینه های عملیاتی و افزایش حجم فروش زنجیره تامین می باشد. این مقاله اولین مطالعه است که یک زنجیره تامین دو سطحی هماهنگ با قرارداد تاخیر در پرداخت و تقاضای تصادفی را ارائه می دهد. این مقاله ساختاری ترکیبی برای مدیران فراهم می کند تا بتوانند تصمیم گیری های عملیاتی و فروش را با هم ادغام کنند. در این مقاله تقاضا به مدت اعتبار وابسته است و واریانس تقاضا ثابت فرض شده است. در این مقاله ریسک های مربوط به اعتبار در نظر گرفته شده است. می توان برای توسعه ی این مقاله، واریانس تقاضا را به صورت تابعی از مدت اعتبار پیشنهادی به مشتری درنظر گرفت. می توان ریسک حاصل از اعتبار را در مدل استفاده کرد، ممکن است مشتری به موقع هزینه هایش را پرداخت نکند. مطالعه روی تاثیرات ریسک بر زنجیره تامین از مباحث جذاب خواهد بود.

فهرست مطالب مقاله

مقدمه

مفروضات

نوآوری مقاله

مدل ریاضی

تعریف مسئله

حالت غیر متمرکز

حالت متمرکز

حالت هماهنگ

مثال عددی

آنالیز حساسیت

نتیجه گیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید