مقاله سیستمهای اطلاعاتی حسابداری سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی

مقاله سیستمهای اطلاعاتی حسابداری سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی مقاله سیستمهای اطلاعاتی حسابداری سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 116 KB

تعداد صفحات : 35

بازدیدها : 247

برچسبها : سیستمهای اطلاعاتی حسابداری حسابداری سازمانهای خدماتی

مبلغ : 1500 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی سیستمهای اطلاعاتی حسابداری برای سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی

سیستمهای اطلاعاتی حسابداری برای سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی

مقدمه

تا اندازه ای هم به سازمانهای خدماتی (نظیر دفاتر حقوقی، دفاتر حسابداران مجاز، دفاتر مشاوره، کلینیکهای پزشکی، بانکها و رستورانها) و هم به سازمانهای غیر انتفاعی (نظیر دانشگاهها، ارتش و پلیس) توجه کمتری شده است. به طور معمول یک نهاد خدماتی به جای کالاهای ملموس، خدمات ناملموس را به مشتریان خود ارائه نموده و یک سازمان غیر انتفاعی است. از آنجائیکه یک سازمان غیر انتفاعی (که گاهی اوقات یک سازمان سود ناخواه نامیده می شود) نیز عمدتا خدمات ناملموس را به مشتریان خود عرضه می دارد، سازمان غیر انتفاعی نوعی سازمان خدماتی است. با این حال براساس تعریف، سازمانهای غیر انتفاعی سود محور نیستند. دستاوردها و موفقیت این سازمانها بر اساس سهم آنها در رفاه عمومی جامعه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

در این فصل برخی از جنبه های عملیاتی عمده سازمانهای خدماتی و سازمانهای غیر انتفاعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. از آنجائیکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه ها سرانجام از سوی یکی از این سازمانها به خدمت گرفته می شوند، پوشش این نهادها در این فصل ضروری است. توجه عمده، به بحث و بررسی ویژگیهای سیستم های اطلاعاتی حسابداری که منحصر به نهادهای خدماتی و غیر انتفاعی است اختصاص خواهد یافت. همچنین نمونه های عملی از کاربرد کامپیوتر در سازمانهای خدماتی و غیر انتفاعی فراهم گردیده است.

سازمانهای خدماتی

اصطلاح سازمانهای خدماتی، محدوده گسترده ای از موسسات تجاری را در بر می گیرد که خدماتی را به مشتریان خود ارانه می نمایند.

رستورانها، هتلها، مغازه های آرایش و زیبایی، دفاتر حقوقی، دفاتر حسابداران مجاز، دفاتر حمل و نقل، کلینیکهای پزشکی، دفاتر مشاوره، استودیوهای تلویزیونی و نهادهای ورزشی نظیر تیمهای حرفه ای بیسبال و فوتبال در گروه تجاری سازمان های خدماتی قرار می گیرند.

...

ویژگیهایی بودجه ای سازمانهای خدماتی

سیستمهای برنامه ریزی و کنترل بودجه اغلب موسسات خدماتی به اندازه سیستمهای بودجه ای شرکتهای تجاری که کالای ملموسی را تولید کرده و به فروش می رسانند، موثر و کارآمد نیست. از دلایل عمده ناکارایی سیستمهای برنامه ریزی و کنترل بودجه ای موسسات خدماتی عبارنتد از (1)سرمایه گذاری کمتر بر روی دارایی های مشهود بلند مدت (2) دشواری در تعریف اهداف عملیاتی (3) دشواری در انجام ارزیابی عملکرد.

اکنون هر یک از این سه عامل را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار می دهیم.

سرمایه گذاری کمتر در دارییهای مشهود بلند مدت

اغلب تصمیم گیریهای مربوط به برنامه ریزی بودجه های بلند مدت شامل ارزیابی پیشنهادات مختلفی می شود که هر یک از این ارزیابی ها، مستلزم سرمایه گذاری عمده در دارایی های بلند مدت (مانند ساختمان ها یا ابزار آلات جدید) می باشد. به خاطر هزینه زیاد تحصیل دارایی های مشهود بلند مدت نظیر یک ساختمان یا یک دستگاه اضافی و دشواری در تغییر تصمیم اتخاذ شده، بسیاری از سازمانها قبل از متعهد نمودن خود به سرمایه گذاری بر روی دارایی های بلند مدت، اقدام به برنامه ریزی بودجه های بلند مدت می نمایند. به عنوان مثال یک سازمان در هر مورد سرمایه گذاری عمده بر روی دارایی های بلند مدت، ارزش فعلی جریانات نقدی مورد انتظار از استفاده دارایی را با ارزش فعلی سرمایه گذاری لازم برای کسب دارایی مقایسه می نماید. سپس آن دسته از سرمایه گذاری هایی که دارای شاخصهای بزرگتر ارزش خالص فعلی هستند برای اجرا انتخاب می شوند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید