تحقیق مقایسه مدارس دولتی و غیرانتفاعی از برخورداری سازمان یادگیرنده

تحقیق مقایسه مدارس دولتی و غیرانتفاعی از برخورداری سازمان یادگیرنده تحقیق مقایسه مدارس دولتی و غیرانتفاعی از برخورداری سازمان یادگیرنده

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 876 KB

تعداد صفحات : 150

بازدیدها : 1019

برچسبها : سازمان یادگیرنده در دبیرستان مدارس يادگيرنده

مبلغ : 9900 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق مقایسه دبیرستان های دخترانه دولتی و غیرانتفاعی منطقه نمونه تهران از نظر میزان برخورداری از ویژگی های سازمان یادگیرنده

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات تحقیق

تعریف و بیان مسأله

اهمیت مسأله

هدف تحقیق

سوالات تحقیق

تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق

فصل دوم: ادبیات تحقیق

بخش اول: پیشینه نظری تحقیق

سیر تحولات نظریه های سازمان و مدیریت

سابقه سازمان یادگیرنده

تئوری یادگیری سازمانی

تعاریفی از یادگیری سازمانی

سازمان یادگیرنده

یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده

نقش مکاتب فکری در سازمان یادگیرنده و یادگیری سازمانی

اصول سازمان های فراگیر از نظر پیترسنج

تفاوت سازمانهای یادگیرنده با سازمان های سنتی

بررسی و مقایسه نظریه پیترسنج با نظریه صاحبنظران دیگر

چگونه یک سازمان یادگیرنده با سازمان های دیگر متفاوت است؟

اجزای سازنده سازمان یادگیرنده

سازمان یادگیرنده در آینده

راهبردهای ایجاد و گسترش سازمان یادگیرنده

راهکارهای اجرایی سازمان های یادگیرنده

مزایای ایجاد سازمان یادگیرنده

تغیرات ساختاری لازم براساس سازمان یادگیرنده در درون سازمان موجود (مدارس)

مدارس یادگیرنده

ویژگی های مدرسه یادگیرنده

مقایسه مدارس دولتی و غیرانتفاعی

بخش دوم: بررسی پیشینه تحقیق

نتیجه گیری

فصل سوم: روش تحقیق

روش تحقیق

جامعه آماری

نمونه و روش نمونه گیری

روش جمع آوری اطلاعات

روش تجزیه و تحلیل داده ها

فصل چهارم: تجزیه وتحلیل یافته ها

اطلاعات توصیفی گروه نمونه

جمع بندی

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

بحث و نتیجه گیری

محدودیت های پژوهشی

فهرست منابع

ضمائم - پرسشنامه

=================

هدف پژوهش

مقایسه دبیرستان های دولتی و غیرانتفاعی از نظر برخورداری از ویژگی های سازمان یادگیرنده

سوالات تحقیق

1- آیا بین دبیرستانهای دخترانه دولتی وغیرانتفاعی منطقه نمونه تهران از نظر میزان برخورداری از اصول و ویژگی های سازمان یادگیرنده تفاوتی وجود دارد؟

2- آیا بین دبیران و مدیران این مدارس از نظر میزان برخورداری از اصول و ویژگیهای سازمان یادگیرنده تفاوتی وجود دارد؟

3- آیا با بالا رفتن سابقه خدمت و مدرک تحصیلی افراد در میزان برخورداری آنها از اصول و.ویژگی های سازمان یادگیرنده تفاوتی حاصل می شود؟

4- آیا رشته تحصیلی (اعم از علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی و...) افراد در میزان برخوردرای آنها از اصول وویژگی های سازمان یادگیرنده تاثیری دارد؟

سازمان یادگیرنده در دبیرستانهای دولتی و غیر انتفاعی

تعریف و بیان مسئله:

از مباحث جدید مدیریت این است که سازمان باید به طور دائم در حال یادگیری باشد. هیچ سازمانی را نخواهیم یافت که بدون آموختن و یادگیری بتواند لحظه ای دوام داشته باشد. سازمان ها باید یاد بگیرند که چگونه بیاموزند و از تمامی شیوه های یادگیری به بهترین وجه بهره گیرند. دنیا در حال تغییر و تحولی بس شتابان است و هیچ نیرویی قادرنیست مانع این تغییر و تحول گردد. سازمان ها باید بیاموزند و در راه آموختن از هر شیوه و ابزاری که می تواند به آنها یاد دهد بهره گیرند. در یک دنیای نامطمئن جایی که همه ما به تعیین می دانیم که هیچ چیز مطمئن نیست، به سازمان هایی نیاز داریم که به طور مستمر خودشان را از نو بسازند، خود را از نوکشف کنند و به خودشان مجدداً نیرو بخشند. اینها سازمان های یادگیرنده اند یعنی سازمان هایی که عادت به یادگیری دارند.مفهوم اصلی سازمان یادگیرنده یعنی سازمانی که به طور مستمر ظرفیت خود را برای ایجاد آینده دلخواه خویش بالا می برد. صاحب نظران اینامر ویژگی هایی را برای سازمان یادگیرنده برشمرده اند که راهنمای خوبی برای مدیران سازمان خواهد بود تا وضعیت سازمان خود را با ویژگی مذکور مقایسه کنند و شرایط لازم جهت برخورداری از آن ویژگی ها را برای سازمان فراهم آورند. پیترسنج با کتاب پنج فرمان خود مشهورترین نویسنده ای است که در ارتباط با سازمان یادگیرنده مطرح است ...

نقش مکاتب فکری در سازمان یادگیرنده و یادگیری سازمانی

روش سیستمی سازمان یادگیرنده ریشه در تغییراتی دارد که در دهه 1980 در تئوری مدیریتی نسبت به تفکر فلسفی و سیستماتیکی رخ داده است و این تغییرات خود الهام گرفته از پیشرفت هایی است که در زمینه علوم، فیزیک و زیست شناسی به وقوع پیوسته است به عنوان مثال سنج (senge) وهمکارانش سازکمان یادگیرنده را عمومی ساختند یعنی برای همه قابل درک و فهم ساختند در نتیجه به سازمان به صورت یک سیستم یادگیرنده نگاه می شود واین سیستم بطور دائم با محیط خود در حال تعامل است و به منظور حفظ بقا می بایست خودش را با تغییرات دایم محیط با محیط پیرامون خود وفق دهد. اگر بخواهیم بطور دقیق تر بگوییم سازمان عبارتست از سیستم پردازش اطلاعات به بیانی دیگر سازمان عبارتست از سیستمی که عملیات لازم و معینی را مانند، تولید، منتشر ساختن و ذخیره سازی اطلاعات و نیز استفاده کردن از اطلاعات بر عهده دارد هدف روش سیستمی این است که روشی را مطرح سازد که سازمان با استفاه از آن روش بتواند به عنوان یکسیستم یادگیرنده عمل کند. برای ایجاد چنین سیستمی می توان از چندین ابزار تکنیکی خاص استفاده نمود. به عنوان مثال می توان از مدلهای کامپیوتری وشبیه سازی استفاده کرد. ...

مدارس یادگیرنده

مدارسی که یاد می گیرند:

مدرسه یادگیرنده مدرسه ای است که یادگیری همه اعضایش را اعم از کادر مدیریتی، آموزشی، اداری و پشتیبانی، شاگردان و والدین تسهیل می کند و خود را به طور مستمر دگرگون می سازد.

مدرسه یادگیرنده مدرسه ای است که در آن افراد قابلیت های خود را برای ایجاد نتایجی که اساساً مایل به تحقیق آن هستند. به طور هدف دار، نظام دار و مستمر گسترش می دهند، آنجا جایی است که الگوهای جدید و گسترش یافته تفکر پرورانده می شود جایی است که آرزوهای جمعی، آزاد و رها از سکون یا قالب خاصی است وسرانجام جایی است که افراد یا دادن به یکدیگررا دائماً یاد می گیرند. به آن عمل و آن را تجربه می کنند.

ایجاد یا استقرار مدرسه یادگیرنده نیازمند توسعه زمینه های زیر است:

1.تعهد و توانایی افراد برای بهسازی مشخص خود: این امر باید ویژگی غالب اعضای سازمان شود. در واقع آن ها مهم تر از هر چیز دیگر باید یاد بگیرند که چگونه یاد بگیرند.

2. وجود فرآیندها و رویه هایی که یادگیری را در اشکال و سطوح گوناگون تشویق و تسهیل کند.

3. روش ها و فرآیند هایی که پخش و تسهیم هر چه گسترده تر یادگیری را در مدرسه تسهیل کند.

4. یک فرهنگ سازمانی مناسب: فرهنگ سازمانی مدرسه اثر مهمی بر یادگیری فردی و سازمان مدرسه از نظر محتوایی و فرآیندی دارد. بنابراین یک مدیریت فرهنگی مناسب نیز ضروری است.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید