پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

تعداد صفحات : 53

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 1189 KB

مبلغ : 14000 تومان

پاورپوینت تأثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

تعداد صفحات : 18

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 1252 KB

مبلغ : 5800 تومان

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

تعداد صفحات : 58

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 933 KB

مبلغ : 14000 تومان

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

تعداد صفحات : 23

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 1115 KB

مبلغ : 9000 تومان

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

تعداد صفحات : 46

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 3031 KB

مبلغ : 12000 تومان

تحقیق نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارها

تعداد صفحات : 28

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 23 KB

مبلغ : 2500 تومان

پاورپوینت فرایند تهیه ی کمپوت آناناس

تعداد صفحات : 10

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 74 KB

مبلغ : 2500 تومان

تحقیق تاریخچه کلم و انواع آن

تعداد صفحات : 16

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 348 KB

مبلغ : 3500 تومان

پاورپوینت استخراج روغن خوراکی از سبوس برنج و کاربردهای آن

تعداد صفحات : 31

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 848 KB

مبلغ : 4500 تومان

تحقیق فواید و مضرات روغن نارگیل

تعداد صفحات : 35

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 42 KB

مبلغ : 4500 تومان

تحقیق نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی

تعداد صفحات : 17

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 13 KB

مبلغ : 2000 تومان

تحقیق روش صنعتی تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

تعداد صفحات : 90

دسته : صنایع غذایی

حجم فایل : 77 KB

مبلغ : 8000 تومان

1